Sarua Tee Kuningan Komprési Pas Pikeun Pipa Al-pex

Katerangan pondok:

AL-PEX Pas, Kuningan Fitting

Fitting AL-PEX kami umumna didamel tina kuningan CW617N sareng kuningan CU57-3, sanaos pikeun syarat khusus, kami nganggo bahan sanés sapertos DZR.

Urang ogé bakal ngaropea cingcin husus nurutkeun sarat customer, jeung cingcin diolah kana bentuk barbed pikeun nyegah tube ti ragrag kaluar nalika tekanan ngahontal leuwih ti 10 kg.

Urang tiasa nyayogikeun kelengkapan AL-PEX tina ukuran 16mm x 1/2 '' dugi ka ukuran 32mm x 1'', kalayan bentuk struktural di handap ieu: lempeng, siku, majalengka, témbok-plated, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Pilihan

Tee bikang komprési kuningan pas keur Pipa Al-pex

Émbaran produk

Ngaran Produk Jalu Lempeng Kuningan Al-Pex Fittings
Ukuran 16x1/2", 18x1/2", 20x1/2", 20x3/4", 26x3/4", 26x1", 32x1"
Ngabodor Ukur standar
Aplikasi Cai, minyak, gas, jeung cairan non-corrosive lianna
Tekanan gawé PN16 / 200 Psi
Suhu gawé -20 nepi ka 120 ° C
durability gawé 10.000 siklus
Standar kualitas ISO9001
Tungtung Sambungan BSP, NPT
Fitur: Awak kuningan tempa
Diménsi tepat
Rupa-rupa ukuran sadia
produksi OEM ditarima
Bahan Spare Part Bahan
Awak Kuningan tempa, sandblasted jeung nikel-plated
Nut Kuningan tempa, sandblasted jeung nikel-plated
Lebetkeun Kuningan
Korsi Buka ring tambaga
Segel O-cingcin
Batang N/A
sekrup N/A
Bungkusan Kotak jero dina karton, dimuat dina palet
Desain ngaropéa ditarima

Kecap konci

Fitting Kuningan, Fitting Kuningan Pex, Fitting Pipa Cai, Fitting Tube, Fitting Pipa Kuningan, Fitting Plumbing, Fitting Plumbing Pex, Pipa Pex Jeung Fitting, Fitting Expansion Pex, Pex Elbow, Coupling Pex, Fitting Kompresi Pex, Fitting Pex Al Pex A Fittings, Tambaga Pikeun Pex Fittings

Bahan Pilihan

Kuningan CW617N, CW614N, HPb57-3, H59-1, C37700, DZR, Tanpa kalungguhan

Aplikasi

Sistim kontrol cairan pikeun wangunan jeung plumbing: Cai, minyak, Gas, sarta cairan non-corrosive lianna
Prinsip kerja tina komprési kuningan pas nyaeta nyelapkeun pipa baja kana ferrule nu, konci eta kalawan nut ferrule, ngaganggu ferrule nu, motong kana pipa jeung segel.Pas komprési kuningan teu perlu dilas nalika nyambungkeun jeung pipa baja, nu kondusif pikeun seuneu jeung ledakan-bukti sarta operasi luhur-luhurna, sarta bisa ngaleungitkeun drawbacks disababkeun ku las inadvertent.Ku alatan éta, éta panyambungna kawilang maju dina pipelines alat kontrol otomatis tina pemurnian minyak, kimia, minyak bumi, gas alam, kadaharan, farmasi, instrumentation jeung sistem lianna.Cocog jeung minyak, gas, cai jeung sambungan pipa lianna.
1. Kabéh fittings komprési kuningan bisa reassembled sababaraha kali, tapi pastikeun bagian anu undamaged tur beresih.
2. Selapkeun tube kana awak gabungan dugi tekanan ngalawan beungeut kerucut awak gabungan, sarta tighten nut ku leungeun.
3. Kencangkeun nut ku rengkuh nepi ka torsi tightening naek sharply, lajeng tighten eta ku 1/4 ka 1/2
Ngan bunderan.
Tabung tiasa dicabut pikeun pariksa pas: kedah aya nabrak sakedik dina tabung di tungtung ferrule.clamp teu bisa geser deui mudik, tapi hiji rotasi slight diwenangkeun.
Alesan pikeun bocor saatos pamasangan komprési nyaéta kieu:
1. tabung teu diselapkeun kabeh jalan.
2. Nut dipencet teu tightened.
3. Beungeut tabung ieu scratched atanapi tabung henteu buleud.
4. tube teuas teuing.

Taros Kami

kontak

  • saméméhna:
  • Teras: