Tentang Kami

PROFIL PERUSAHAAN

Yuhuan Peifeng Cairan Intelligent Control Co., Ltd., hiji perusahaan manufaktur specializing di kuningan mendi, valves, asesoris jeung pipa stainless steel valves pas, locates di Taman on Laut -Yuhuan County, Zhejiang, katelah "klep Capital Cina". ", sareng gaduh angkutan cai, darat sareng hawa anu saé pisan.

BUDAYA PERUSAHAAN

34e55997

Konsep

Adhering kana filosofi bisnis "Palanggan Kahiji, Forge Ahead".

60dbbfe5

Tenet

Pausahaan salawasna taat kana tenet tina manajemen ketat tur perbaikan kontinyu

60dbbfe51

Palayanan

Terus ngamekarkeun produk anyar pikeun ngalayanan konsumén jeung produk kualitas luhur, harga lumrah jeung reputasi alus.

BUBUKA PERUSAHAAN

Kalawan dekade tumuwuh nepi, PeiFeng geus dimekarkeun jadi skala considerable perusahaan produksi, dina aspék produk hardware pas jeung asesoris HVAC patali, urang boga téhnologi produksi cukup dewasa.Dina raraga minuhan paménta konsumén ti sakuliah dunya, urang tadi keur pabrik anyar jeung dipindahkeun kana di 2019. The total produksi nyertakeun wewengkon 6000 méter pasagi.

Dipindahkeun kana
Nyertakeun Hiji Area Of
DSC00197

Kakuatan parusahaan

Pausahaan boga leuwih ti 100 pagawé, kaasup tanaga manajemén senior leuwih ti 10. Pausahaan geus maju alat produksi jeung alat nguji, kaasup 140 sét parabot mesin CNC, mesin impor husus 20 susunan.Perusahaan parantos usaha langkung seueur dina widang produk séri fitting F1960, ngadukung atanapi nyayogikeun pamrosésan OEM pikeun produsén perusahaan merek anu terkenal di langkung ti 20 nagara sareng daérah sapertos Koréa Kidul, Dénmark, Swiss, Amérika Serikat, Spanyol, Perancis, Rusia, jsb Sajumlah pabrik pipa pas kelas munggaran domestik ngarojong atawa nyadiakeun processing OEM, sarta geus meunang loba recognitions pikeun craftsmanship exquisite maranéhanana jeung téhnologi inovatif.

Pagawé
Personil Manajemén Senior
Parabot Mesin Cnc
+
Nagara Jeung Wewengkon

SERTIPIKAT

图片1

JAMINAN PERUSAHAAN

Pausahaan urang geus lulus sistem manajemen kualitas ISO9001 di 2003. Hal ieu dilengkepan rupa nguji sarta inspecting equipments pikeun ngajamin kualitas produk urang.Produk anu diproduksi ku perusahaan urang sadayana minuhan sarat konsumén urang.Dinten ayeuna, kami ngarepkeun ngawangun masa depan anu langkung cerah sareng palanggan kami ti sakumna kecap.